WORKSHOPS FOTOGRAFEN

Tell me and I will forget
Show me and I may remember
Involve me and I will learnWORKSHOPS

Na een aantal mooie jaren vele fotografen in binnen en buitenland te hebben mogen trainen heb ik besloten met workshops te gaan stoppen....maar helemaal stoppen met mijn kennis en informatie te delen ga ik niet doen. 
Pasgeleden is het eerste e-book verschenen over natural newborn fotografie. Het zal een reeks gaan worden voor inspiratie, techniek en ondersteuning in je reis als newborn fotograaf.


Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen in mij als mentor maar gelukkig bovenal als inspirator...want dat is wat ik altijd wilde bereiken in iemand zijn pad als fotograaf...Liefs Patricia 

pure newborn baby foto met de oogjes open

E-book over naturel newborn fotografie. Een 60 pagina tellend boek met foto's en inspiratie. 
Het boek bevat niet zozeer het technische aspect maar met dit boek hoop ik dat ik je kan inspireren om dieper naar jezelf te kijken wat echt bij je past om te maken.

Stuur een mail naar info@patriciavandenbogaart.nl of app naar 0621202092 indien je graag het boek wil bestellen.
De gehele maand januari is het boek verkrijgbaar voor de actieprijs van € 29,95 daarna is het verkrijgbaar voor € 39,95.

 

Voor mijn zwangerschapsfotografie, portrerfotografie, gezinsfotografie babyfotografie en kinderfotografie ben ik werkzaam op lokatie en thuisstudio voor portretwerk. Ik heb al vele fotosessies mogen verzorgen voor klanten uit Woerden, Utrecht, Gouda, Rotterdam, Den Haag, Alphen aan de Rijn, Cappelle aan de Ijssel, Vleuten, Vianen, Leidsche Rijn, Zaltbommel, Culemborg, Tiel, Houten, Schoonhoven, Ijsselstein, Hilversum, Breukelen, Amsterdam, Amersfoort, Almere, Zeist, Bilthoven, Bunnik, Den Bosch, Ammerzoden, De Bilt, Het Gooi, Blaricum, Heemsteden, Haarzuilens, Nieuwegein, Soest, Montfoort, Boskoop, Lopik, Baarn, Leusden, Maarssen, De Meern, Mijdrecht, Dordrect, Nigtevecht, Rhenen, Renswoude, Veenendaal, Vinkeveen, Vreeland, Wijk bij Duurstede, Zoetermeer, Leiden, Westland, Schiedam, Spijkenisse, Hoorn, Bussum, Loosdrecht, Laren, Naarden en verder nog in de regio Oss, Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Arnhem, Eindhoven, Veldhoven, Berlicum, Berghem, Megen, Macharen, Roosendaal, Oosterhout, Heesch, Vinkel, Geffen, Nuland, Best, Deurne, Cuijck, Etten-Leur, Geldrop, Schaijk, Mill, Sint Hubert, Oirschot, Oisterwijk, Son en Breugel, Someren, Uden, Valkenswaard, Vught, Waalwijk, Woudrichem, Schagen, Petten, Alkmaar, Bergen, Bergen aan Zee, Callantsoog, Noord-Holland

MENU