WORKSHOPS FOTOGRAFEN 2020

Tell me and I will forget
Show me and I may remember
Involve me and I will learnWORKSHOPS

Er staan nog enkele workshops gepland in het buitenland voor diverse vakverenigingen en dat zullen mijn laatste workshops zijn op het gebied van newborn fotografie.

Na een aantal mooie jaren vele fotografen in binnen en buitenland te hebben mogen trainen heb ik besloten met workshops te gaan stoppen....maar helemaal stoppen met mijn kennis en informatie te delen ga ik niet doen. Op het moment ben ik bezig een boek te schrijven over newbornfotografie. Deze zal als e-book worden uitgegeven.

Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen in mij als mentor maar gelukkig bovenal als inspirator...want dat is wat ik altijd wilde bereiken in iemand zijn pad als fotograaf...

Liefs Patricia 

pure newborn baby foto met de oogjes open

Voor mijn zwangerschapsfotografie, portrerfotografie, gezinsfotografie babyfotografie en kinderfotografie ben ik werkzaam op lokatie en thuisstudio voor portretwerk. Ik heb al vele fotosessies mogen verzorgen voor klanten uit Woerden, Utrecht, Gouda, Rotterdam, Den Haag, Alphen aan de Rijn, Cappelle aan de Ijssel, Vleuten, Vianen, Leidsche Rijn, Zaltbommel, Culemborg, Tiel, Houten, Schoonhoven, Ijsselstein, Hilversum, Breukelen, Amsterdam, Amersfoort, Almere, Zeist, Bilthoven, Bunnik, Den Bosch, Ammerzoden, De Bilt, Het Gooi, Blaricum, Heemsteden, Haarzuilens, Nieuwegein, Soest, Montfoort, Boskoop, Lopik, Baarn, Leusden, Maarssen, De Meern, Mijdrecht, Dordrect, Nigtevecht, Rhenen, Renswoude, Veenendaal, Vinkeveen, Vreeland, Wijk bij Duurstede, Zoetermeer, Leiden, Westland, Schiedam, Spijkenisse, Hoorn, Bussum, Loosdrecht, Laren, Naarden en verder nog in de regio Oss, Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Arnhem, Eindhoven, Veldhoven, Berlicum, Berghem, Megen, Macharen, Roosendaal, Oosterhout, Heesch, Vinkel, Geffen, Nuland, Best, Deurne, Cuijck, Etten-Leur, Geldrop, Schaijk, Mill, Sint Hubert, Oirschot, Oisterwijk, Son en Breugel, Someren, Uden, Valkenswaard, Vught, Waalwijk, Woudrichem, Schagen, Petten, Alkmaar, Bergen, Bergen aan Zee, Callantsoog, Noord-Holland

MENU