Nou ja bijna dan, op hakken zeker want we hadden afgesproken. Spiritueel? Nee laat me niet lachen, ik had er helemaal niks mee. Sterker nog mijn beste vriendin was helemaal in de olie, en dan niet dronken maar je weet misschien wel, de olie van Young Living. Heel eerlijk ik hield haar altijd voor de gek ermee. Zei die gaat de wereld redden met een flesje olie. Weet nu wel beter maar was toen van team onwetend zeg maar.
Ik opgedoft en wel naar mijn date en phoe wat voelde ik me raar, ander woord heb ik er niet voor. Wist ergens zeker dat dit the one was. Zenuwachtig was ik niet, onzeker misschien wel maar verstopte dat heel goed. Zelfverzekerd stapte ik op mijn hakken rond want in mijn hoofd had ik alvast ingeprent die wil mij toch niet, geniet ervan zo lang het duurt, we passen eigenlijk niet echt bij elkaar, afstand etc. Ik had ook niks te verliezen dan toch….?

Ik wist dat het een hele charmante babbelaar was en hoe leuk ook, dat werkt niet echt bij mij. Ten eerste omdat ik die zelf 1 op de wereld heb gezet dus al die trucjes ken ik en ten tweede omdat ik dacht joh doe normaal en ben jezelf. Dat heb je niet nodig dat stoere masker want ik zag een heel ander iets van wie hij echt is. In feite niet die praatjesmaker.
Toen die oprechte gesprekken dan ook kwamen, met echt hoe bizar exact dezelfde uitspraken als die ikzelf deed dacht ik, ben je mij nu wel in de maling aan het nemen en alsnog naar de mond aan het praten!
Tuurlijk liet ik niks merken, dat masker bleef op maar oh van binnen. Ik had vliegende eenhoorns in mijn buik maar was oh zo bang, onzeker en vooral voelde ik me te min.

Tot die bekentenis over die kriebels, echt mijn wereld was het mooiste wat ik me ooit voor kon stellen. Tenminste als ik niet in mijn hoofd ging zitten maar ja daar heb je vriendinnen voor toch? En toch die stemmetjes, schoorvoetend durfde ik aan mijn beste vriendin te bekennen dat ik bang was om tegen mijn ouders te vertellen dat deze man 200km verderop woonde. Oh ja, ik had ook nog ergens iemand in mijn leven zitten waarvan ik ooit dacht er een toekomst mee te hebben. Ik me verplicht voelde dit te delen maar ja dat vond ik toch en was daar ook bang voor.
Ik zocht naar oplossingen en bedacht me, deze man die spreekt zich zo sterk uit waar hij voor staat, die fixt dat wel voor mij. Hij redt mij dacht ik nog, ik was 44 jaar oud toen, straalverliefd en doodsbang om in the end dus keuzes voor mezelf te maken. Oh ja ook nog een dingetje, 2 armen vol met tattoos. Dat was een no go thuis zeg maar. Ik luisterde al 44 jaar lang, dus weer een trigger.

Een paar weken leefde ik niet in de wereld maar erop! Alles zou wel goed komen, door hem. Hij zou het wel oplossen want ik, ik durfde niet voor mezelf op te komen of wat dan ook, want ik, ik deed er niet toe, wat ik echt wilde. Dat was juist 1 van de dingen die ik zo bewonderde in hem. Hij durfde dat wel, was daadkrachtig in acties. Ook hij bekende wel dat het hem kwetsbaar maakte, maar ik geloofde dat niet. Die grote stoere praatjesmaker, nee dat bestond niet, hij was mij gewoon aan het paaien….toch?

Te vinden
Afspraak

Uitsluitend volgens afspraak in overleg

Telefoon

0621202092

Adres

Hollandse Kroon / Noord Holland