De hakken verdwenen in de kast want struikelen ging me goed af. Daar had ik effe geen palen van 12 cm voor nodig. Yep, hoe hoger hoe mooier maar spiritueel kwam voorzichtig om de hoek kijken. Een geval van, ik vertrouw niet op mezelf fase, ging ik naar iemand toe die lenormand kaarten kon leggen.
Ik was er al vaker geweest  en zo knap, spot on dus blind vertrouwen, in een ander. Nooit in mezelf, en toch, de dingen die ze zei, het klopte niet. Of in de “vaktaal” het resoneerde niet. Dingen die ze omschreef herkende ik niet bij hem, wel bij een andere persoon in mijn leven. Nu weet ik hoe frequentie werkt, als je zelf op een ander kanaal bent afgestemd zeg maar krijg je dus ruis op de lijn. In dit geval mijn lijn. Wanneer degene die de reading voor je doet in een lagere frequentie is dan degene die tegenover je zit kan het zomaar zijn dat de reading niet passend is bij je energie. Hoe hoger je eigen frequentie is des te hoger de ander ook in frequentie dient te zijn. Dit is vooral voor sterke connecties een must om die goed te voelen. In deze reading was dit bij mij het geval want ongemerkt was mijn frequentie omhoog gegaan. Ik liet het voor wat het was maar alles bleef knagen want waarom, hoe, zeker weten etc., tot die ene “zwarte” dag.
De wereld, of ja mijn wereld stond stil. Hij had mij van Facebook verwijderd. Nou dit was het einde, niks kon mij troosten. Ik wist het zeker, mijn leven was verdoemd. Nog een spraakbericht erbij het zou niks worden. Mijn beste vriendin hoorde wat ik niet hoorde. Ik voelde alleen maar heel veel pijn en afwijzing, deed er niet toe, was niet belangrijk, was niet een mooi poppetje en ga zo maar door.
Daar was die hele grote pijnlijke spiegel, hij wandelde een plek naar binnen die 44 jaar verstopt was voor iedereen, inclusief heel veel voor mezelf. Patronen, bewustzijn etc. hield ik me totaal niet mee bezig. Geloofde dat voor een ander maar niet voor mezelf. Sterker nog, hulp zoeken was een no go. Werd mij altijd verteld, dat deden alleen aandachtszoekers of die niet sporen. Ik weet gelukkig nu wel beter en ben heel blij dat ik kwel hulp ben gaan zoeken. Het was ook hard nodig, heel hard….

Al die gevoelens, phoe zeg, een lastig iets zeker als je weet dat ik jaren niks meer voelde, gewoon niet meer kon huilen. Zei wel eens tegen mijn beste vriendin dat ik nooit meer verliefd zou worden want ik voelde letterlijk niks meer. Kon wel heel goed dat verstoppen dat dan weer wel. De oscar voor….nou die had ik zo kunnen winnen. Ik weet nu dat dat ook onderdeel is van jezelf verliezen en heel ver van je eigen ik af staan door toxische patronen en relaties. Daar later meer over, nog veel meer.

Ik sprak een andere vriendin en die had een korte kaartlegging gehad en was best enthousiast. Hij was echt goed en nieuwsgierig als ik was daar wilde ik toch nog wel eens naartoe. Afspraak gemaakt en op een zondag in November met gezonde spanning daar naartoe.
Er kwam heel veel info op mij af en ik kon en kan me veel niet herinneren meer. Sommige dingen wel en besefte toen niet dat wanneer je energie “leest” daar geen namen bij komen dus in plaats van op mijn eigen gevoel te vertrouwen vertrouwde ik blind op die ander.
Je gaat sneller verhuizen dan je denkt, dacht huh, ik was net verhuisd. Had het totaal niet naar mijn zin maar dacht tja zal dat wel zijn dan. Ook de opmerking, er is een sterke soulmate connectie in je leven. Ik dacht tuurlijk, die term is verzonnen om de boeket reeks beter aan de man te slijten.
Ook de woorden jij bent zelf heel gevoelig en kan dit ook toen dacht ik koekoek ik, tuurlijk, waarom ik, want zoveel stel ik niet voor. Ik kan op een knopje drukken en noem mij fotograaf. Oh ja en mensen inspireren en zien voor wie ze zijn. Ja dat vind ik leuk maar dat stelt niks voor, dat kan iedereen toch. Iets met zoveel stel ik niet voor en wat recht voor je neus ligt zie je niet. Iets wat echt iets voorstelt, moet je heel erg je best voor doen want dat is wat het leven mij al 44 jaar, op dat moment, geleerd had. Letterlijk vanaf het moment dat ik verwerkt was heb ik moeten vechten voor mijn plekje in deze wereld.
Bizar hè, hoe dat bij je blijft dan. Nu weet ik dat dat komt omdat je van je 0 tot 7e jaar alles aanleert, wat je de rest van je leven onbewust blijft herhalen, in alles. Dat daaruit ook je overlevingsmechanisme zijn oorsprong vindt. Mijn patroon wordt vaak bevriezen, ik kan dan letterlijk niks meer. Ik functioneer gewoon niet. Andere kunnen bv. vluchten of vechten ontwikkelen. Zo leert ieder zichzelf iets aan als reactie op een trigger. Totdat je die trigger herkent en het stukje vindt vanuit je jonge jaren zodat je het op kan lossen of herprogrammeren zeg maar. Dat is de achtbaan waar ik inzat  en zit, zonder dat ik het doorhad.

Terug naar de kaartlegging, die had toch het een en ander aangewakkerd. Beetje het stel nou dat gevoel. Moest het even laten landen maar na een dag of 2 toch gedaan wat vele doen, google is your best friend. Sterke soulmate connectie opgezocht, niet alleen de boeket reeks kwam naar voren toe maar nog veel meer dan dat. Een aantal symptomen herkende ik en dacht, het zal toch niet waar zijn. Des te meer ik ging lezen, des te meer herkenning. Een aantal video’s op YouTube geluisterd en ik wist het zeker, dit was het! Dat heb ik…(nu besef ik, dit ben ik, toen nog niet) het was iets wat mij was overkomen. Dat is ongeveer hetzelfde als zeggen blauwe ogen is me overkomen. Nee dat is een stukje van wie je bent maar dat erkennen heeft een hele tijd geduurd want tja, zoveel stelde ik niet voor dus hoezo ik dan dit weer. Andere kant, ik had al zoveel bizarre dingen in mijn leven meegemaakt dat dit ook wel weer typisch iets voor mij kon zijn. Ik had namelijk altijd wel wat zeg maar, type buitenbeentje. Weet nu dat dat een kenmerk van HSP-er en empaath kan zijn. Nooit geweten want ik was er nooit mee bezig. Was niet gevoelig want dat betekend zwak en zwak kon niet want mij was zelfs geleerd dat vrouwen ook niet mochten huilen. Dat is emotie en die toon je niet want die worden gestraft, hoe dan ook.

Nadat ik zelf zeker wist dat dit het moest zijn, ik mijn beste vriendin gebeld met het nieuws. Ik heb gevonden wat het is, twin flame.
Kort uitgelegd houdt het in dat het je spiegelt in je leven wat niet klopt. Kan je dat oplossen en eind goed al goed. Het leert je zelfliefde en klaar. Ze luisterde zonder oordeel of wat dan ook en ik ratelde vrolijk verder, in mijn leven klopt eigenlijk alles wel. Bij hem dacht ik nog een paar kreuken gevonden te hebben en dan komt alles goed want een twin flame is altijd verbonden aan elkaar. Klinkt goed en romantisch toch….dacht 2 à 3 maanden en dan is alles goed weer. Schattig hè dat naïeve wat ik had toen, inmiddels zijn we 3 jaar verder en was bijna alles niet echt, paste niet bij mij of was onverwerkt trauma. Dat is namelijk wat de twin journey naast mooie dingen je heel erg laat zien. In fases wanneer dat stukje wordt aangeraakt zodat je ermee aan de slag kan en het echt opruimen. Klinkt goed, is het ook maar is echt zwaar dat kan ik je wel vertellen. Doordat het een spirituele journey is merkte ik dat toeval echt niet bestaat en er heel wat meer is tussen hemel en aarde. We zijn een klein onderdeeltje van, in het grote geheel leer je (opnieuw) van jezelf te houden, van alles om je heen, the good, the bad and the ugly. Ja alles, want ieder positief heeft een negatief en ondersom. Yin en Yang, vrouwelijke en mannelijke energie, die hebben we allemaal en het heeft niks met geslacht te maken. Dit is je eigen blauwdruk die bij mij compleet uit balans was terwijl ik dacht dat het niet zo was. Het leven heeft me tot de dag van vandaag ontzettend veel geleerd, zowel positief als “negatief” want eigenlijk is alles 1 grote les.

Te vinden
Afspraak

Uitsluitend volgens afspraak in overleg

Telefoon

0621202092

Adres

Hollandse Kroon / Noord Holland