JULLIE FOTOSESSIE

I would chose you, in a hundred lifetimes

In a hundred worlds in any version of reality
I would find you and I would choose you

and that is why, I want to remember you
right from the beginning

ZWANGERSCHAPSESSIE//

Een bijzondere tijd, de groei van jullie kindje. Van helemaal niets mogen ze in 9 maanden uitgroeien tot het meest bijzondere wat je je maar voor kunt stellen.
Deze tijd is dan ook zeker de moeite waard om vast te laten leggen op een stijlvolle pure manier. Het begin van jullie love at first sight.

Een zwangerschapssessie is het mooist tussen de 32 en de 36 weken van de zwangerschap. Je buik is dan mooi gevormd wat het mooiste eindresultaat geeft.

Tijdens de sessie ligt de nadruk op het gevoel en de sfeer. Ik werk daarom met rustige zachte materialen zodat de essentie van de foto's mooi tot zijn recht komt en tijdloze pure foto's oplevert.

Kiezen jullie ook voor newborn fotografie dan zorg ik ervoor dat beide sessies op elkaar aansluiten zodat deze altijd samen in een album of wall art te verwerken zijn.

De zwangerschapsfotografie vindt in alle rust plaats en is uiteraard mogelijk in combinatie met je partner en/ of oudere kindjes.

De zwangerschapsfotosessies vinden plaats in mijn daglicht studio.
Indien gewenst is het ook mogelijk om een lokatie sessie te verzorgen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

detail babyvoetjes in zwart wit op een lichte achtergrond van een pasgeboren baby tijdens een newbornsessie
detail babyvoetjes in zwart wit op een lichte achtergrond van een pasgeboren baby tijdens een newbornsessie

NEWBORNSESSIE//

Een bijzondere periode, er wordt een baby'tje verwacht.

Deze tijd die nu misschien eindeloos lijkt is een tijd die in werkelijkheid zo door je vingers glijdt. Hoe cliché het ook klinkt, voor je het weet zijn ze echt groot.

Om deze tijd tastbaar te houden is een newborn sessie dan een logische keuze. Om zeker te zijn van een plaats in mijn agenda is tijdig reserveren aan te raden. 

We maken een voorlopige reservering en na de geboorte plannen we de definitieve afspraak voor jullie in.

De sessie verloopt met veel aandacht en rust voor jullie kindje maar ook voor jullie zelf. Even een momentje op adem komen nadat jullie een geweldige maar vaak hectische kraamweek achter de rug hebben. 

Dit is voor mij dan ook de meest perfecte week, na de kraamweek om te fotograferen tot ongeveer 3-4 weken na de geboorte.

In mijn sessies ligt de nadruk niet heel sterk op het moeten slapen omdat ik ook van wakkere newborn baby's schitterende foto's kan maken. Mijn werkwijze is uniek om puur baby leidend te fotograferen zodat er, one of a kind, foto's gemaakt worden waarin je de persoonlijkheid van jullie kindje naar voren ziet komen.

Wanneer ik geposeerde foto's maak zullen deze meer de sfeer hebben van een unposed look. Het eindresultaat is daardoor heel puur en tijdloos.

Een newbornsessie vind plaats in mijn daglichtstudio. De kwaliteit hiervan is volledig geoptimaliseerd zodat ik jullie een sessie kan garanderen die aan een hoge kwaliteit voldoet.

BABYSESSIE//

Van een lieve kleine baby groeit jullie kindje uit tot een klein mini mensje met een eigen karakter en persoonlijkheidje.
Niks mooiers om deze tijd vast te leggen op een manier die jullie zeker een glimlach gaat bezorgen.

Jullie sessie verloopt geheel volgens het ritme van jullie kindje. 
Zodra jullie bij de studio zijn starten we vrijwel direct want vaak is de aandacht vrij kort bij kleintjes van die leeftijd.

De mooiste resultaten worden behaald wanneer ze nog fris zijn.

De sfeer en de kleuren in de studio zijn rustig wat zeker een positieve werking heeft op de kindjes zodat ze niet teveel prikkels krijgen.

Tijdens de sessie beweeg ik mee in het ritme van jullie kindje zodat dit foto's oplevert die voor jullie heel herkenbaar zullen zijn maar ook unieke beelden vanuit een verassend standpunt zodat we meer maken dan alleen een standaard portret.
Voor mij is het belangrijk om vast te leggen hoe jullie kindje was op dat moment.
Daarbij is dan ook zeker te denken aan mooie detailfoto's van die mollige knuisjes, de heerlijk bolle wangen en baby spekjes op de beentjes en voetjes. 

Alle babyfotosessies vinden plaats in mijn daglichtstudio. Het lichtgebruik wat ik heb voor deze fotosessies is volledig geoptimaliseerd voor een hoge kwaliteit fotografie.

detail babyvoetjes in zwart wit op een lichte achtergrond van een pasgeboren baby tijdens een newbornsessie

Voor mijn zwangerschapsfotografie, portrerfotografie, gezinsfotografie babyfotografie en kinderfotografie ben ik werkzaam op lokatie en thuisstudio voor portretwerk. Ik heb al vele fotosessies mogen verzorgen voor klanten uit Woerden, Utrecht, Gouda, Rotterdam, Den Haag, Alphen aan de Rijn, Cappelle aan de Ijssel, Vleuten, Vianen, Leidsche Rijn, Zaltbommel, Culemborg, Tiel, Houten, Schoonhoven, Ijsselstein, Hilversum, Breukelen, Amsterdam, Amersfoort, Almere, Zeist, Bilthoven, Bunnik, Den Bosch, Ammerzoden, De Bilt, Het Gooi, Blaricum, Heemsteden, Haarzuilens, Nieuwegein, Soest, Montfoort, Boskoop, Lopik, Baarn, Leusden, Maarssen, De Meern, Mijdrecht, Dordrect, Nigtevecht, Rhenen, Renswoude, Veenendaal, Vinkeveen, Vreeland, Wijk bij Duurstede, Zoetermeer, Leiden, Westland, Schiedam, Spijkenisse, Hoorn, Bussum, Loosdrecht, Laren, Naarden en verder nog in de regio Oss, Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Arnhem, Eindhoven, Veldhoven, Berlicum, Berghem, Megen, Macharen, Roosendaal, Oosterhout, Heesch, Vinkel, Geffen, Nuland, Best, Deurne, Cuijck, Etten-Leur, Geldrop, Schaijk, Mill, Sint Hubert, Oirschot, Oisterwijk, Son en Breugel, Someren, Uden, Valkenswaard, Vught, Waalwijk, Woudrichem, Schagen, Petten, Alkmaar, Bergen, Bergen aan Zee, Callantsoog, Noord-Holland

MENU