INFORMATIE

you have found that place
that brings out the real you
the soul inside of you
the love you bring into this world


In mijn gedachte kan ik zo terug naar het moment dat ik wist dat ik zwanger was. Terug naar het moment dat mijn zoon, inmiddels 19 jaar oud, geboren werd. Een wolk van een baby!

Het ene na het andere intieme moment volgde. Momenten die ik allemaal dacht te kunnen onthouden. Ze maakten zo intens veel indruk. De eerste glimlach, de eerste blik van herkenning, de eerste geluidjes. Ze stonden voor altijd in mijn geheugen. Tenminste dat dacht ik. Tot de eerste keer dat we samen, hij en ik, zijn foto's gingen bekijken...

Op een dag besef je ineens dat het allemaal heel snel is gegaan. De eerste stapjes, de eerste schooldag, het eerste verjaardagsfeestje op school, niet meer op hoeven halen na schooltijd. Momenten die soms kort zijn, maar die je wel altijd tastbaar wil houden.

Met de jaren worden de foto's een steeds kostbaarder bezit. De emotionele waarde stijgt eigenlijk ieder jaar. De beelden in je hoofd vervagen, het fotoalbum haalt de waas van je herinneringen weg. Met de jaren kijk ik met een steeds grotere liefde, inmiddels onbeschrijflijke liefde terug in zijn babyalbum.
Een onbeschrijflijke waardevolle reis in de tijd.

Het klopt echt, liefde op het eerste gezicht bestaat. Net als onvoorwaardelijke liefde.

Veel mooie kleine en grote dingen die altijd scherp blijven door de foto's. Foto's die ik gelukkig ieder moment van de dag  kan en ook regelmatig echt bewonder. 


In al die jaren veel fotoalbums gevuld met herinneringen. Naast de eigen foto's gelukkig ook veel professionele foto's.

6 weken oud en de eerste fotosessie was een feit. Voor toen al best vroeg, newbornfotografie bestond toen nog niet. En al helemaal niet zoals we newbornfotografie nu kennen.

Dit maakt het zeker niet minder waardevol want de herinnering aan die tijd blijft bewaard. Ondanks dat er veel veranderd en gebeurt is.

1 ding blijft onveranderd. Ik blijf zijn moeder. Hij blijft mijn kindje, hoe groot hij nu ook is. De band en de intense liefde zal er altijd zijn.

Daarom pure naturel fotografie. Omdat het altijd bijzonder is om verwacht geluk, het prille begin en alle mijlpalen vast te mogen leggen. Op een natuurlijke en intense manier. De manier waarop is voor mij altijd duidelijk geweest.

Tijdloos en puur zoals ze zijn. De foto van de werkelijkheid. Omdat op die manier het gevoel het beste bewaard blijft. Herinneringen aan een heel bijzondere tijd. Een tijd waar ik je door mijn fotografie nog vaak mee naartoe wil nemen en laten herbeleven.

xo patricia

Voor mijn zwangerschapsfotografie, portrerfotografie, gezinsfotografie babyfotografie en kinderfotografie ben ik werkzaam op lokatie en thuisstudio voor portretwerk. Ik heb al vele fotosessies mogen verzorgen voor klanten uit Woerden, Utrecht, Gouda, Rotterdam, Den Haag, Alphen aan de Rijn, Cappelle aan de Ijssel, Vleuten, Vianen, Leidsche Rijn, Zaltbommel, Culemborg, Tiel, Houten, Schoonhoven, Ijsselstein, Hilversum, Breukelen, Amsterdam, Amersfoort, Almere, Zeist, Bilthoven, Bunnik, Den Bosch, Ammerzoden, De Bilt, Het Gooi, Blaricum, Heemsteden, Haarzuilens, Nieuwegein, Soest, Montfoort, Boskoop, Lopik, Baarn, Leusden, Maarssen, De Meern, Mijdrecht, Dordrect, Nigtevecht, Rhenen, Renswoude, Veenendaal, Vinkeveen, Vreeland, Wijk bij Duurstede, Zoetermeer, Leiden, Westland, Schiedam, Spijkenisse, Hoorn, Bussum, Loosdrecht, Laren, Naarden en verder nog in de regio Oss, Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Arnhem, Eindhoven, Veldhoven, Berlicum, Berghem, Megen, Macharen, Roosendaal, Oosterhout, Heesch, Vinkel, Geffen, Nuland, Best, Deurne, Cuijck, Etten-Leur, Geldrop, Schaijk, Mill, Sint Hubert, Oirschot, Oisterwijk, Son en Breugel, Someren, Uden, Valkenswaard, Vught, Waalwijk, Woudrichem, Schagen, Petten, Alkmaar, Bergen, Bergen aan Zee, Callantsoog, Noord-Holland

MENU