DE DAGLICHT STUDIO//

I fall in love everyday
with ideas, sensations and people I see
I hold them, to feel them with my heart and soul
and then I can let them go, grow into there life and love...

Wit en mooi zacht daglicht voeren de boventoon in de studio zodat er een luchtige sfeer ontstaat. Een pure sfeer die ook weer terug te vinden is in alle fotosessies die ik verzorg.

In de studio zijn ook alle finishing produkten die ik lever te zien zodat jullie zeker een kijkje kunnen nemen wat jullie aanspreekt voor de verdere verwerking van jullie foto's. Uiteraard komt dit nog aan bod tijdens de bestelsessie zodat er een passende keuze gemaakt kan worden. 

Alles is op elkaar afgestemd zodat er niet alleen mooie foto's ontstaan maar het totale plaatje bij elkaar past voor een mooie waardevolle herinnering voor nu maar zeker ook voor later.
Des te meer tijd er gaat verstrijken des te meer je zult beseffen hoe waardevol dit soort foto's zijn...mooie fotografie die je niet alleen kunt zien maar opnieuw kunt beleven, voelen en je mee terugneemt naar de tijd van toen...

De studio is een plek waar rust en sfeer hangt. Zodra je binnenstapt kom je even op adem, in de vaak hectische tijd van alle dag. 

Even een moment voor jullie zelf, even wat anders.

Tijdens een zwangerschapsfotosessie helpt het om je snel op je gemak te voelen wat het eindresultaat alleen maar ten goede zal komen.

Voor een newbornfotosessie is de studio het meest gunstig vanwege de rust en de sfeer die er hangt. Jullie baby'tje zal hier positief op reageren wat de kwaliteit van de sessie zal verhogen.

Wanneer we gaan starten met een babyfotosessie zal jullie kleine bengel zich snel thuisvoelen en heeft de sfeer die er hangt in de studio een positieve uitwerking. Kindjes voelen zich hierdoor snel op hun gemak zodat het een fotosessie wordt waarbij jullie kindje helemaal zichzelf is. 

WAAROM EEN STUDIOSESSIE//

De belangrijkste reden voor mij als fotograaf zijn lichtomstandigheden.
Die zijn van het grootste belang om de kwaliteit te kunnen garanderen.
In mijn studio zijn de lichtomstandigheden dan ook tot in perfectie geoptimaliseerd
om een sessie te kunnen fotograferen zoals jullie die mogen verwachten.
Voor zowel zwangerschapssessies en babysessies werk ik uitsluitend in de studio.
Voor newbornsessies kan hier in overleg van afgeweken wordeni
ndien alleen jullie baby'tje gefotografeerd wordt.
Wanneer er oudere broertjes en/of zusjes of jullie als ouders gefotografeerd worden 
dan vinden deze sessies plaats in de studio
vanwege de lichtomstandigheden en een passende achtergrond.
Mijn jarenlange ervaring is dat het fijn is
om een kleine twee weken na de geboorte
van jullie baby'tje even thuis weg te zijn.
Even geen visite maar een moment voor jullie zelf.

Tijdens mijn sessies hoeven jullie dan ook niet te assisteren
maar gewoon genieten, even helemaal niks na een periode van drukte.
Hoe mooi en bijzonder een baby'tje krijgen ook is,
het blijft toch een tijd waarin je leven even op zijn kop staat,
zeker zo'n eerste week na de bevalling.

Met die reden is er dan ook bewust gekozen om
een sfeer in de studio te creeren die rustgevend werkt...even op adem komen.
Dat is dan ook wat ik vaak hoor van klanten die binnenstappen in mijn studio.
Wie weet ben jij de volgende en zien we elkaar snel in mijn mooie daglichtstudio.

xo patricia 

Voor mijn zwangerschapsfotografie, newbornfotografie, babyfotografie en kinderfotografie ben ik werkzaam in mijn daglicht studio in Oudewater. Ik heb al vele fotosessies mogen verzorgen voor klanten uit Woerden, Utrecht, Gouda, Rotterdam, Den Haag, Alphen aan de Rijn, Cappelle aan de Ijssel, Vleuten, Vianen, Leidsche Rijn, Zaltbommel, Culemborg, Tiel, Houten, Schoonhoven, Ijsselstein, Hilversum, Breukelen, Amsterdam, Amersfoort, Almere, Zeist, Bilthoven, Bunnik, Den Bosch, Ammerzoden, De Bilt, Het Gooi, Blaricum, Heemsteden, Haarzuilens, Nieuwegein, Soest, Montfoort, Boskoop, Lopik, Baarn, Leusden, Maarssen, De Meern, Mijdrecht, Dordrect, Nigtevecht, Rhenen, Renswoude, Veenendaal, Vinkeveen, Vreeland, Wijk bij Duurstede, Zoetermeer, Leiden, Westland, Schiedam, Spijkenisse, Hoorn, Bussum, Loosdrecht, Laren, Naarden en verder nog in de regio Oss, Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Arnhem, Eindhoven, Veldhoven, Berlicum, Berghem, Megen, Macharen, Roosendaal, Oosterhout, Heesch, Vinkel, Geffen, Nuland, Best, Deurne, Cuijck, Etten-Leur, Geldrop, Schaijk, Mill, Sint Hubert, Oirschot, Oisterwijk, Son en Breugel, Someren, Uden, Valkenswaard, Vught, Waalwijk, Woudrichem

MENU