MY FAVORITE THINGS

patricia 

life is unpredictable,
it changes with the seasons.
even the coldest winter
happens for the best of reasons
It may feel eternal but
I promise you
spring is coming
and with it, brand new leaves 

Een hele speciale geur die ik gekregen heb
van een lieve vriendin.
Een naam die eigenlijk weerspiegeld wat ik graag zoek
in een goed gesprek met iemand.
Reflectie en diepgang...dat wil niet zeggen
dat het altijd heel zwaar en serieus moet zijn maar
in het hectische leven van alledag,
met alle prikkels van Social Media even op adem komen
met contact wat er nog steeds heel erg
toe doet...dit weerspiegeld die geur dan ook voor mij.

Bijzonder, krachtig en toch zacht...een geschenk wat ik koester
temeer vanwege de bijzondere gedachte
AMOUAGE PARFUM
Veruit mijn meest favoriete bloem is de pioenroos.
Mooi in eenvoud en sierlijk. Een bloem die niet veel
nodig heeft en perfect imperfect is.
Een stijlvolle bloem met een rauw randje.
Iets wat ook wel bij mijn fotografie past.
Het imperfecte perfect!

Favoriete kleuren zijn wit en zacht rose.
Mooi samen in een eenvoudige vaas, een sieraad
in huis.
Ik ben dan ook altijd weer blij wanneer het seizoen
daar is dat ze weer verkrijgbaar zijn.
PIOENROZEN
Wit een kleur waar ik gek op ben in alle tinten...
Fris wit, warm wit, creme wit...tinten die ik in mijn huis
heb gecombineerd met warme hout tinten om het niet te
kil te maken maar een warme sfeer te geven.

Op het moment dat de zon naar binnen schijnt geeft het
een luchtig gevoel van een heerlijke ontspannen ochtend
om de dag rustig op te starten.

Wit is ook een tint die terugkomt in de studio, om dezelfde sfeer
te creën wat de fotosessies ten goede komt.
FRIS WIT
Even ontspannen met mijn favorite geuren van Rituals.
Heerlijke momenten voor jezelf met als favoriet toch wel
de Sakura Collectie, een zachte bloemengeur die ik ook als
mist heb voor in huis. Is zeker een aanrader!

Het lijkt of je de ontspanning in een flesje rond kunt laten
dwarrelen in je huis...
Ik spray dit dan ook graag wanneer ik aan het bewerken ben,
aan het lezen ben of gewoon een beetje aan het rommelen
in mijn huis.

Wist je dat er tegenwoordig ook een hele lijn is ontwikkeld
speciaal voor moeder & kind.
Deze mist spray is 100% veilig voor de baby's en verspreid
een heerlijke geur in de babykamer.
Wanneer ik een fotosessie heb in de studio spray ik deze
altijd even van tevoren...een heerlijk geurende studio om
ontspannen aan een sessie te beginnen.
RITUALS
Mijn meest favoriete is toch wel mijn eigen zoon.
Als de dag van gister kan ik me nog herinneren dat
hij geboren is...nu al weer 19 jaar geleden.

De tijd vliegt voorbij maar ik ben ontzettend blij
dat ik destijds een professionele fotosessie heb laten
maken van hem. Een foto die nu nog steeds in mijn
huis staat, waar ik nog elke dag van kan genieten

My most favorite

xo mama
MEEST FAVORIET

Voor mijn zwangerschapsfotografie, portrerfotografie, gezinsfotografie babyfotografie en kinderfotografie ben ik werkzaam op lokatie en thuisstudio voor portretwerk. Ik heb al vele fotosessies mogen verzorgen voor klanten uit Woerden, Utrecht, Gouda, Rotterdam, Den Haag, Alphen aan de Rijn, Cappelle aan de Ijssel, Vleuten, Vianen, Leidsche Rijn, Zaltbommel, Culemborg, Tiel, Houten, Schoonhoven, Ijsselstein, Hilversum, Breukelen, Amsterdam, Amersfoort, Almere, Zeist, Bilthoven, Bunnik, Den Bosch, Ammerzoden, De Bilt, Het Gooi, Blaricum, Heemsteden, Haarzuilens, Nieuwegein, Soest, Montfoort, Boskoop, Lopik, Baarn, Leusden, Maarssen, De Meern, Mijdrecht, Dordrect, Nigtevecht, Rhenen, Renswoude, Veenendaal, Vinkeveen, Vreeland, Wijk bij Duurstede, Zoetermeer, Leiden, Westland, Schiedam, Spijkenisse, Hoorn, Bussum, Loosdrecht, Laren, Naarden en verder nog in de regio Oss, Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Arnhem, Eindhoven, Veldhoven, Berlicum, Berghem, Megen, Macharen, Roosendaal, Oosterhout, Heesch, Vinkel, Geffen, Nuland, Best, Deurne, Cuijck, Etten-Leur, Geldrop, Schaijk, Mill, Sint Hubert, Oirschot, Oisterwijk, Son en Breugel, Someren, Uden, Valkenswaard, Vught, Waalwijk, Woudrichem, Schagen, Petten, Alkmaar, Bergen, Bergen aan Zee, Callantsoog, Noord-Holland

MENU