intuïtief coach

& readings

Ontdek de mooiste versie van jezelf….      je eigen authentieke ik!

Diensten & Retreats

2- daagse retreat voor groepen (max. 5 personen)
gehele dag coaching 1 op 1
halve dag coaching 1 op 1
readings
blog

 

Tijdens een coachings sessie gaan we op zoek naar waar je blokkades liggen….wat je hieraan kan doen om deze op te lossen…waar ze echt vandaan komen.
Dit is zowel voor jou als persoon of zakelijk in te zetten want zodra je de beste versie van jezelf bent kan alles weer gaan stromen, op de manier die echt bij je past.
Als ervaringsdeskundige wil ik je hier graag bij helpen…ik doe dit aan de hand van verschillende tools met altijd als basis mijn sterk ontwikkelde intuïtie/ gaves die ik mocht ontvangen.

readings

Wat kan je zoal verwachten….eigenlijk alles wel. Vaak begin ik algemeen om te kijken wat er door kan komen, wat jouw boodschappen zijn. Aan de hand daarvan komen er misschien vragen en daar is zeker ruimte voor. Thema’s waaraan je kan denken zijn je eigen ik, wonen, werk, liefde.

hele dag coaching

Deze dag staat in het teken van jou….waar jij tegenaan loopt. Dat kan zowel prive als zakelijk zijn en vaak lopen beide door elkaar heen of gaan ze hand in hand

halve dag coaching

Wil je een follow up voor een hele dag of wil je eerst eens kijken hoe ik je het beste kan helpen dan is een halve dag een prima optie  voor jou.  

Vindt de echte jij….

Ben jij op zoek naar wat je nu echt wilt, waarom blijven patronen herhalen, waarom blijf je onzeker en gevangen in je hoofd….misschien ik je een stukje kan helpen op jou persoonlijke reis….terug naar jezelf….

Te vinden
Afspraak

Uitsluitend volgens afspraak in overleg

Telefoon

0621202092

Adres

Hollandse Kroon, Noord Holland