Intuïtieve coach

Patricia van den Bogaart
consulten
readings
healings
retreats

 

Persoonlijke groei retreat

Consulten (pasgeboren)baby's, kleine kinderen, pubers, jong volwassenen

Zakelijke consulten afgestemd op persoonlijk en zakelijk vlak

Readings/ kaartlegging & healings

Boek Nu

Wil je graag een meerdaags retreat, consult of reading boeken
of wil je meer informatie stuur dan een mail naar
info@patriciavandenbogaart.nl

Maak vandaag de eerste stapen terug naar jezelf…

 

Q&A

Wat zou een reading voor mij kunnen doen?

Een heleboel…het geeft je inzichten waarom patronen zich blijven herhalen, zet je terug in je kracht. Kan een houvast zijn voor beslissingen. Het zorgt ervoor dat je innerlijke energie weer kan gaan stromen.

Werk je altijd intuïtief?

Ja! Hier ligt mijn grote kracht en onderscheidt. Doordat mijn intuïtie heel ver door ontwikkeld is ben ik in staat om heel makkelijk aan en in te voelen wat je gaat helpen. Ik maak gebruik van de gave die ik heb mogen ontvangen om jouw inzichten verder te geven.

Mag ik readings opnemen?

Jazeker mag dat, sterker nog ik raadt je dit zeker aan om te doen. Ik krijg boodschappen uit verleden, heden en toekomst door dus het is altijd fijn om op een later moment terug te luisteren. Niet alles kan je direct plaatsen in je leven, veelal heeft de tijd vaak nodig om te ontvouwen.

Stel dat ik een therapeut nodig heb?

Vanuit mijn persoonlijke ervaringen kan ik je doorverwijzen naar een hypnotherapeut. Als uit het consult blijkt dat dit je niet gaat helpen heb ik een netwerk waarin in navraag kan doen voor je.

Weet jij alles nog na een reading wat je doorkrijgt?

Nee nadat het consult voorbij is ben ik eigenlijk alles kwijt wat ik aan boodschapppen voor je heb doorgekregen. Het gaat via mij maar niet in mijn bewustzijn daarom blijft het niet bij mij.

Zijn consulten ook geschikt voor kinderen?

Jazeker, ik verzorg consulten voor kinderen via de ouders. De kinderen hoeven zelf niet mee te komen. Ik kan vanaf 0 jaar oud contact leggen met uw kindje om te achterhalen wat er wellicht afspeelt.

We zijn met een groep van 5 personen en komen graag voor een persoonlijke groei retreat?

Leuk! We kijken in overleg welke datum het beste uitkomt voor jullie en wat jullie graag in een programma terug zien komen zodat er voor ieder ruimte is voor persoonlijke groei wat veelal op diverse vlakken terug reflecteert in je leven.

Kan jij mij ook helpen of adviseren als ik zelf spiritueel ben?

Jazeker, vanuit mijn eigen persoonlijke ervaringen op dit gebied kan ik je zeker helpen. Wat zijn bv ascentie symptomen, wanneer kan je er extra last van hebben. Welke kan je hebben etc. Zelf heb ik baat gehad bij diverse verschillende tools en heb ik iemand ontmoet die met de energie van het universum werkt om door de ascentie symptomen heen te komen wanneer ze heel heftig zijn.

Te vinden
Afspraak

Uitsluitend volgens afspraak in overleg

Telefoon

0621202092

Adres

Hollandse Kroon / Noord Holland